Cautare

5926 de rezultate pentru "accident rutier in 25 12 2009 alba iulia" (7.39 secunde)
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Tot ceea ce s-a intamplat in geopolitica zonei dupa primul razboi mondial, cand au cazut, precum castelele de carti, imperiile Tarist, Otoman si Austro-Ungar, a fost urmarea faimoasei doctrine a autodeterminarii popoarelor, lansata de presedintele american Woodrow Wilson printr-un discurs tinut in fata Congresului, la 8 ianuarie 1918.
Ca in fiecare an, inima tarii - Alba Iulia, locul Marii Uniri din cartile de istorie, a unit, si in 2004, romani din toate colturile tarii si de toate facturile. ... Alta ar fi fost situatia daca ziua Romaniei ar fi picat in plina campanie electorala.
Spectacol inedit la Alba Iulia! ... Si in judetul Caras Severin , un drapel imens a fost arborat fix in centrul orasulu
Florin Roman, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, nu este licentiat al Universitatii Babes-Bolyai (UBB), asa cum apare in CV-ul sau oficial, a declarat miercuri profesorul Daniel David, rectorul universitatii clujene.
Alegerile desfasurate ieri in Dealul mitropoliei pentru jiltul de Mitropolit al Ardea-lului au fost cele mai stranse de la revolutie incoace. ... Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia.
Meritul este in primul rand al actualei Puteri care s-a straduit din rasputeri sa depolitizeze acest moment festiv si sa-i redea incarcatura spirituala pe care trebuie s-o aiba ziua nationala a unui popor.
Soarta a vrut ca in cea mai melancolica luna a anului, cand se fac bilanturile, sa avem mai multe motive decat altii sa ne uitam in urma si sa tragem concluzii. In prima zi a lui decembrie, cu 87 de ani in urma, s-a petrecut Marea Unire.
Medicii legisti au descoperit cauza mortii in cazul Flaviei, eleva de 17 ani care s-a stins din viata intr-o sala de fitness din Alba Iulia. In urma necropsiei, expertiza dispusa de anchetatori, medicii legisti au concluzionat ca Flavia a suferit un infarct miocardic acut.
Un tanar si-a omorat copilul de un an dupa un schimb de mesaje cu fosta iubita, intr-un apartament inchiriat din Alba Iulia, in timp ce politistii nu au fost lasati de proprietar sa sparga usa.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce autoritatile au constatat ca femeile si copiii erau trimisi la cersit.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce femeile si copiii au fost surprinsi la cersit.
Este declaratia facuta de premierul Emil Boc care se afla la Alba Iulia, acolo unde au loc alegeri locale la PD-L. Noua Alianta a devenit subiect principal si la Alba, acolo unde democrat liberalii aleg o noua conducere a organizatiei locale.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Se intampla prin 2008-2009. Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
google-analytics.com